POLUVREME DOVOLJNO ZA MINIMALNU POBEDU

Tim Zorana Mirkovića savladao je Zemun minimalnim rezultatom.

Prvi su zapretili gosti, tačnije Vukadinović, koji je u 9. minutu uputio nezgodan udarac iskosa sa leve strane ali je Stojković bio na visini zadatka.

Nakon sjajnog prodora i dodavanja Pantića u 16. minutu Rikardo se našao u idealnoj poziciji ali je njegov šut sa ivice peterca Milošević glavom odbio u korner.

Ponovo je Rikardo pokušao u 23. minutu, nakon duplog pasa s Nikolićem uputio je nezgodan udarac sa ivice šesnaesterca ali je golman gostiju i ovog puta uspešno intervenisao.

Dva minuta kasnije Miletić je idealno centrirao sa desne strane, Zakarić je prebacio Miloševića ali lopta završava pored desne stative.

Iz trećeg pokušaja Rikardo je bio uspešan. Igrao se 27. minut, Miletić sa desne strane loptu vraća na penaltik gde je napadač domaćih zahvata iako se kretao unazad, i šalje u mrežu.

Nakon gola Partizan je u potpunosti preuzeo kontrolu nad utakmicom ali konkretnijih pokušaja nije bilo sem jednog pokušaja Zakarića sa distance u finišu poluvremena koji je završio preko gola.

Kakav je bio ritam drugog poluvremena svedoči činjenica da se za naredno uzbuđenje čekao 72. minut kada je Zakarić prebacio loptu do Rikarda koji sa čuvarem na leđima šutira sa nekih 11 metara ali je Milošević bio na mestu.

Još jedna situacija vredna pomena bio je pokušaj Tošića u nadoknadi vremena, kada je pokušao sa 7,8 metara iskosa sa desne strane ali je golman Zemuna sprečio drugi pogodak.

Partizan: Stojković, Miletić, Marković, Valijente, Miletić, Zdjelar, Pantić, Zakarić, Ivanović (82′ Šćekić), Nikolić (71′ Tošić), Rikardo.