TRINKIJERI: DA SUTRA BUDE 40 MINUTA PAKLA

Trener Partizana obratio se novinarima uoči treninga.

– U poslednjoj utakmici smo posle plus 17 dozvolili protivniku da se vrati. Trento je u prethodnom meču doživeo ubedljiv poraz, ali je i Partizan izgubio pre Mege. Očekujem veoma tešku utakmicu, imam mladu ekipu i ne bi želeo nikakvu euforiju. Jako važan meč za nas, jer je sve još otvoreno u grupu, samo da preživimo. Znam da smo izgubili sa devet razlike u Italiji, ali u ovom trenutku to nam nije prioritet. Prioritet je da se pojavimo na terenu, da igramo i da dobijem, barem i sa jednim poenom razlike. Posle, ako treba, bićemo spremni. Ali, korak po korak.

Trinkijeri se nada punom Pioniru.

– Imam samo jednu želju sutra – da napunimo Pionir do vrha. Ne zato što je moja prva utakmica ovde i osećam malo to, nego bih želeo da ova mlada ekipa ima podršku fanstatičnih navijača. Kako sam je osetio protiv Mege kad sam ušao na teren. To nikad u životu nisam osetio. Da sutra bude 40 minuta pakla.

Celu izjavu možete pročitati na: http://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/trinkijeri-imam-samo-jednu-zelju-da-napunimo-pionir-do-vrha-i-napravimo-40-minuta-pakla/310838