ILIEV: SMATRAM SEBE ODGOVORNIM ZBOG SLABIJIH REZULTATA

Sportski direktor ne beži od odgovornosti za slaba izdanja ekipe.

– Prvi sam koji je spreman da preuzme odgovornost i sada smatram sebe odgovornim zbog slabijih rezultata. I dalje verujem u kvalitet ekipe, stojim iza svega što je urađeno i moram priznati da nam se dešavaju neke nesvakidašnje stvari. Zoran Mirković je napravio igru, bolji smo i dominantniji od većine rivala, ali, eto, dešava nam se kao protiv Napretka u subotu da primimo gol iz prvog šuta i da sve ode u drugom smeru. Naša kriza je rezultatska pre nego igračka.

Iliev poručuje da je spreman da ode ukoliko to budu zahtevali čelnici kluba.

– Kada se kaže odgovornost najlakše je otići. Imao sam odrešene ruke od strane uprave, niko mi se nikada nije mešao u rad i na tome im se iskreno zahvaljujem. Bilo je i mnogo lepih stvari i osećam potrebu da sve dalje poteze vučem u dogovoru sa njima. Ukoliko bih osetio da mi čelni ljudi ne veruju, otišao bih. Gledam se i ja u ogledalu, ali odlazak na prvu loptu, ukoliko se veruje u ovu priču, ne bi bio u redu. Kada dobijem naznaku i signal uprave, otići ću, nije nikakav problem, a sam nikada nisam bežao.

Ceo intervju možete pročitati na: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:757601-ILIEV-O-PARTIZANOVIM-MUKAMA-Odgovoran-sam-ali-ne-bezim