SI: OVA EKIPA MOŽE JOŠ MNOGO DA RASTE

Prvi put u ovoj sezoni Si je imao visoku minutažu i odmah je pokazao da je odluka da se s njim produži saradnja još u jeku prošle sezone dobar potez.

– Mogu da kažem da je bila dobra utakmica zato što smo pobedili, ali vidi se da moramo još da radimo jer smo u prvom poluvremenu primili čak 46 poena i to na svom terenu. Sredili smo to u drugom poluvremenu. Bilo bi sjajno kada bi mogli da odigramo oba poluvremena tako, sa istom količinom energije, mnogo lakše ćemo da dobijamo utakmice. Prosto, da ne moramo da se vraćamo iz minusa. Ova pobeda je svakako korak napred na putu koji smo zacrtali i kojim želimo da idemo. Dobra je osnova za dalje.

Francuz je, iako starosedelac, oduševljen atmosferom.

– Došao sam prošle sezone u februaru, bilo je i tada utakmica sa dobrom atmosferom, ali ne kao ova. Prosto, ovo protiv Zenita je bio potpuno drugačiji nivo. Trudićemo se da i u narednim utakmicama odigramo što bolje kako bi atmosfera u hali stalno bila ovakva.

Poput Zagorca, i on je mišljenja da će ova ekipa tek pokazati šta može.

– Definitivno ova ekipa može još mnogo da raste. Sezona je tek počela, a pred nama je mnogo utakmica. Trenutno je malo vremena za rad van terena, moramo da se bavimo protivnicima kako mečevi dolaze.

Ceo intervju možete pročitati na: http://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/bondza-si-za-mozzart-sport-tek-smo-poceli-a-uskoro-cemo-saznati-koliko-smo-jaki-kao-tim/308423