PARTIZAN ISPUSTIO POBEDU U SPLITU

Vaterpolisti Partizana poraženi su na gostovanju Mornaru uprkos dobrom izdanju (3:1, 1:4, 2:1, 4:2).

Već u prvom napadu domaći su izborili igrača više i iskoristili brojčanu prednost, strelac je bio Burić. Na drugi gol na meču čekalo se skoro 4 minuta, i opet je, nažalost, lopta završila u golu Partizana, strelac je ovoga puta bio Živković. U finišu smo videli po jedan gol na obe strane pa su na prvi odmor domaći poneli dva gola prednosti – 3:1.

U drugoj četvrtini usledila je prava rapsodija crno-belih, Radulović svojim drugim golom pokreće seriju, Adžić realizuje igrača više za izjednačenje a zatim Andrejević pogađa za vođstvo. Burić na kratko prekida ovaj nalet da bi Radulović 8 sekundi pre kraja poluvremena realizovao još jedan napad sa igračem više i doneo prednost svom timu – 4:5.

Danas sjajni Podrug zaključava svoju mrežu na početku drugog poluvremena, ali nakon dva minuta igre morao je da kapitulira pred Radanovićem. Mornar već u sledećem napadu uzvraća preko Vrdoljaka da bi usledila napadačka kriza gostiju što isti igrač koristi da u poznoj fazi trećeg perioda donese svom timu izjednačenje – 6:6.

Dva puta je Tomić donosio vođstvo Partizanu, i dva puta je domaća ekipa stizala do izjednačenja pa se u poslednja dva minuta ušlo sa rezultatom 8:8. U finišu je viđena prava drama, naši su propustili da povedu sa igračem više, da bi zatim Živković realizovao peterac na drugoj strani. Andrejević maši u sledećem napadu, zatim biva isključen što Ćalić kažnjava i overava pobedu.