GAGIĆ: POKAZALI ENERGIJU I ZAJEDNIŠTVO

Iskusni centar svestan je značaja koji će pobeda nad Zenitom imati za ekipu.

– Ova pobeda mnogo znači za nas kao ekipu, i za našu publiku koja dolazi da nas bodri, hvala im na tome, dali su nam energiju, snagu, motiv… Imali smo oscilacija u igri, imali smo milion grešaka, ali je najbitnije da smo iz svega izašli kao pobednici, da smo prebrodili sve te oscilacije i teške momente na terenu… Nismo sjajno igrali, ali smo pokazali energiju i zajedništvo i izneli ovu utakmicu do kraja kao pobednici. 

Upravo je Gagić postigao jedan od najbitnijih koševa u samom finišu.

– Dok smo stigli do tog koša, borili smo se i radili kao tim i to je nekako došlo iz tog zajedništva i borbe. Iz te želje i borbe uvek dobijemo nagradu. Naravno da mi to znači, kao i svim momcima ovde. Drago mi je što u ovakvim momentima pokazujemo da rastemo kao tim, da smo prava ekipa. 

Crno-belima sada sledi gostovanje u Baru.

– Čeka nas nezgodan protivnik u Baru, ne smemo da se opustimo nijednog sekunda. To će biti nezgodan teren, videli ste prošle sezone kako su igrali, a ništa se tu drastično nije promenilo. Moramo da se spremimo za njih, da ih shvatimo ozbiljno. Nema slavlja, ovo se podrazumeva. Partizan je to. Ipak mi nosimo to ime i drago mi je što ljudima vraćamo pobedama i borbom, što izgledamo kao one moje prve godine kad sam došao, kad su tu bili Bogdan Bogdanović i cela ta mlada ekipa.