NEOČEKIVAN PORAZ RUKOMETAŠA

Rukometaši Partizana ni posle tri kola SRLS ne znaju za slast pobede. U trećem kolu crno-beli iako dosta oslabljeni su ipak potpuno podbacili, Partizan – Novi Pazar 24:26 (12:11).

Meč je sa dva gola otvorio kapiten našeg tima Darko Stevanović, nedugo zatim pri rezultatu 3:1 u korist Partizana gosti prave seriju od 3 gola, prelaze u vođstvo i teraju trenera Butuliju da zatraži prvi tajm-aut. Minut odmora je očigledno urodio plodom jer je naš tim uzvratio serijom 3:0 predvođeni Stevanovićem i Pižuricom. Žilavi gosti iz Novog Pazara se nisu predavali, došli su do izjednačenja (7:7, 8:8),ipak naš tim na krilima Mladena Šotića ponovo pravi seriju od 3 gola i stiče prvi put opipljiviju prednost (11:8). Sam finiš poluvremena pripada protivniku, te se na veliki odmor otišlo sa samo golom prednosti u korist Partizana(12:11).

Nešto lošija igra iz finiša prvog poluvremena se nastavila i na početku drugog i Novi Pazar je vrlo brzo stekao rezultatsku prednost sa 4 vezana gola (13:15). Uvukla se nervoza u tabor crno-belih u tim trenucima, svaka ničija lopta pripadala je gostima, golman gostiju se razbranio, te je u 42.minutu susreta na semaforu stajalo 15:18, što je Bojana Butuliju primoralo na novi tajm-aut. Golman Novog Pazara je nastavio dominaciju skinuvši dva zicera Mladenu Šotiću. Sve je polazilo gostima za rukom, te su vrlo brzo stigli i do 4 gola prednosti (21:17). Pokušavao je trener Butulija promenom golmana, ali ni danas jednostavno našoj ekipi ništa nije išlo, te je poraz bio neminovan.

Posle tri kola naš tim ima svega jedan osvojeni bod,a u narednom kolu će ponovo biti domaćin ekipi Rudara.