PARNI VALJAK PREGAZIO ŠAMPIONA!

Odbojkaši Partizana ubedljivo su slavili na gostovanju braniocu titule, ekipi Vojvodine. U Novom Sadu, Vojvodina – Partizan 0:3 (22:25, 20:25, 23:25).

Domaćin je bolje otvorio prvi set, stigao do vođstva od 6:2, da bi zatim crno-beli preuzeli inicijativu i vođstvo strpljivom igrom – 9:10. Tajm-aut nije uspeo da probudi domaće pa Partizan postiže još dva vezana poena, a tu razliku su gosti bez problema održali do kraja prvog seta – 22:25.

U nastavku je viđena izjednačena igra, što poen za poen, što u serijama, sve do sredine drugog perioda kada crno-beli u dva navrata stižu do tri poena prednosti. Vojvodina nije imala snage da stigne ovu prednost koja je u finišu seta postala još ubedljivija – 20:25.

Partizan je dobro otvorio treći set da bi sredinom istog Novosađani u jednom momentu vezali 4 poena, a zatim je stigaoi odgovor gostiju u vidu serije 3:0 – 17:17. Završnica je bila izuzetno uzbudljiva, u sam finiš ušlo se sa rezultatom 23:23, da bi najpre Kovačević pogrešio prilikom servisa a zatim na drugoj strani Pantić svojim servisom doneo pobedu našem timu.