KO DANAS NAPUŠTA PARTIZAN?

Miloš Vazura najavio moguću realizaciju za danas.

Nakon ispadanja iz Evrope jasno je da se u Humskoj nadaju potencijalnim odlaznim transferima koji bi popunili klupsku kasu, a u toku ječerašnjeg dana generalni direktor je najavio da će se danas razmatrati jedna od pristiglih ponuda.

Kako se nezvanično moglo čuti sem interesovanja za one najmlađe jedine ponude koje su do ranog popodneva u petak stigle u klub su one za Marka Jankovića i Nemanju Miletića.

U klubu su svakako radije za opciju prodaje ofanzivnog veziste koji je još od prošle zime slovio kao neko od čijeg se transfera očekuje lepa svota, međutim, ne bi bilo čudno da u situaciji gde tržište diktira uslove klub napusti momak koji pokriva dve pozicije na desnoj strani odbrane.

Interesovanje sigurno postoji i za talentovanog Svetozara Markovića, a ostaje i znak pitanja da li je odlazak levog beka Nemanje Miletića u SAD još uvek aktuelan, te da li će pored Sejdube Sume još neko, poput Miroslava Vulićevića i Bojana Ostojića preći u neki od klubova u zemljama u kojima prelazni rok još uvek traje.