GOL ĐERLEKA ZA DRUGU POBEDU U SLOVENIJI

Fudbaleri Partizana zabeležili su drugu pobedu u Sloveniji, savladavši poljsku Krakoviju minimalnim rezultatom.

Nismo mnogo toga zanimljivog videli u ranoj fazi utakmice, a prvi kakav-takav pokušaj viđen je u 18. minutu, kada je Čovilo šutirao glavom pored gola.

Prva prava akcija crno-belih viđena je u 35. minutu, kada je naš tim poveo pogotkom Đerleka.

Nova dobra akcija našeg tima viđena je u 64. minutu, kada je Ivanović dobro povukao ka golu Poljaka, a zatim i vratio loptu pred peterac, gde je Suma izblokiran.

Ponovo je Partizan zapretio u 79., minutu, kada je Antonov poslao oštru loptu u peterac, a Rikardo i Ivanović za delić sekunde zakasnili.

Minut kasnije Rikardo je uspeo da prebaci golmana Krakovije, ali je Kajpušt uspeo da interveniše pred golom svog tima, da bi već u narednom napadu nakon nekoliko lepih poteza napadač crno-belih još jednom lepo šutirao, ali ovog put pored gola.

Stopostotnu priliku imao je Nikolić u 89. minutu nakon sjajne asistencije Pantića, ali je Peškovič uspešno intervenisao.

U nadoknadi vremena Suma je pogodio prečku iz slobodnog udarca.

Partizan: Kljajić (60′ Popović), Urošević (60′ Vulićević), Marković (46′ Miletić), Miletić (60′ Mitrović), Šehović (60′ Antonov), Jevtović (60′ Zdjelar), Kosović (60′ Pantić), Đerlek (60′ Suma), Kokir (46′ Ivanović), Tavamba (60′ Rikardo), Ožegović (60′ Nikolić).