NIKOLIĆ: TITULA S PARTIZANOM – NEPONOVLJIV OSEĆAJ

Nakon osvajanja titule šampiona Mađarske, Marko Nikolić je uporedio taj podvig sa onim iz prethodne sezone, kada je osvojio duplu krunu sa Partizanom.

U slavljeničkom zanosu uvek je lepo. Ono od lane je neponovljivo. Iz mnogo razloga, jer se dugo Partizanova titula nije slavila na takav način, stvorena je velika sinergija između navijača i ekipe. A i ova je posebno draga, jer je premijerna u inostranstvu.

Ruku na srce, pravedno bi bilo da je na kontu duplo više titula šampiona.

– Tako ispada. Može i tako da se računa. U poslednje četiri sezone moj stručni štab i ja uzeli smo dva pehara, a zapravilo bili zaslužni za duplo više. U prvom mandatu u Humskoj smenjeni smo u trenutku kad smo imali šest bodova viška i što je valorizovano trofejom posle nas, u Olimpiji smo 2016. maltene celo prvenstvo vodili, a morali da odemo zbog nefudbalskih dešavanja, što ne umanjuje značaj u ostvarenju ljubljanskog mezimčeta. Onda ono sa Partizanom i ovo sad sa Vidijem. Vratilo se za sve. Lepo je.

Ostatak intervjua možete pročitati na: http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/marko-nikolic-u-epizodi-kako-sam-pokorio-madarsku-vratilo-mi-se-za-sve-ovo-je-tek-pocetak-video/296567