ILIEV: MOJ IZVEŠTAJ ĆE BITI POZITIVAN

Za 15 časova zakazana je sednica Upravnog odbora na kojoj će sportski direktor crno-belih izneti analizu minule sezone.

– Pred UO izneću analizu cele sezone – rezultat u Evropi, Superligi Srbije i Kupu, a takođe izneću i predloge za narednu sezonu, u vezi sa stručnim štabom, kao i kupovinom i prodajom igrača.

Jedna od tema biće i status Miroslava Đukića.

– Izuzetno poštujem našeg trenera i voleo bih da naglasim jednu stvar od trenutka od kada sam pre dve i po godine došao na mesto sportskog direktora. O svemu vezanom za sportska pitanja – odlučujem samo ja. Priče da odluke donose ovaj ili onaj su čaršijske, to je medijski pritisak koji ne mogu da suzbijem. Svi u klubu mogu da daju savet, ali na kraju, u dogovoru sa trenerom, „sečem’ ja”Od pet miliona navijača Partizana svako ima svoje mišljenje, ali zna se ko odlučuju i ko podnosi izveštaj, odnosno ko je odgovoran. Svako ima svoje razloge, ali moram da reagujem kao najodgovorniji, ne želim da krenu spekulacije koje nemaju veze sa realnom slikom.

Iliev je zadovoljan svojim radom od dolaska na mesto sportskog direktora.

– Stabilno stojim na zemlji i moja vizija dobro funkcioniše, od kada sam došao u Partizan osvojili smo četiri od pet mogućih trofeja, imali smo izuzetnu sezonu u Evropi, ostvarili smo finansijski plus od prodaje igrača i moj izveštaj će biti pozitivan.