JUGOZAPADNI LONDON SLAVI JOKANA, FULAM U PREMIJER LIGI!

Slaviša Jokanović uspeo je još jednom! Njegov tim savladao je minimalnim rezultatom Aston Vilu na Vembliju i izborio povratak Premijer ligu!

Fulam je mnogo hrabrije ušao u meč, što im se isplatilo u 23. minutu, nakon sjajnog prijema Sesenjon šalje izvanredan pas iza leđa odbrane, a Kerni donosi prednost svom timu.

Gol nije previše promenio stanje stvari na terenu, do kraja poluvremena videli smo po jednu dobru priliku na obe strane, da bi u ranoj fazi nastavka Aston Vila preuzela inicijativu. Ekipa Stiva Brusa napadala je u talasima, dok je Fulam tek na momente uspevao da se oslobodi pritiska, ipak, reklo bi se da su timovi bili izjednačeni po broju prilika za gol.

U momentima kada je Fulam ponovo počinjao da diktira ritam utakmice, ekipa je ostala sa igračem manje, u 70. minutu Odoi je isključen nakon drugog žutog kartona.

Nakon jedne izgledne situacije, kada je Mitrović izblokiran u 74. minutu, tim sa Krejven Kotidža se u potpunosti fokusirao na odbranu svog gola, što je na kraju dalo rezultata, Vila nije uspela da iskoristi svoju brojčanu prednost, pa je slavlje u jugozapadnom Londonu moglo da počne!

Pobeda na Vembliju svakako je kruna jedne sjajne sezone za Slavišu Jokanovića, Aleksandra Mitrovića i njihovu ekipu te im ovom prilikom upućujemo srdačne čestitke!

Srpski napadač izjavio je po završetku meča da je ponosan što je bio deo ovog tima, ali da će fokus nakon ovog uspeha biti na odmoru i pripremi za Mundijal, te će se tek nakon toga znati da li će i naredne sezone nositi dres Fulama.