TOŠIĆ: ZADOVOLJAN SEZONOM, JEDVA ČEKAM SLEDEĆU

Jedan od najiskusnijih u ekipi Miroslava Đukića zadovoljan je nedavno završenom sezonom.

– Možemo da budemo zadovoljni, nema razloga za suprotno, a posebno kada sezonu završiš osvojenim trofejom. Na odmor idem radostan. Generalno, utisci su pozitivni.

Pozitivni utisci su igre u Evropi i osvojeni Kup.

– Utakmice u Evropi su bile specifične. Odigrali smo ih dosta dobro za naše uslove, a posebno u odnosu na neka prethodna izdanja proteklih godina. To su momenti koji su bili najradosniji, uz osvajanje Kupa.

Što se tiče negativnih…

– Poraz u derbiju koji je odlučio prvaka i ispadanje u Ligi Evrope. Očekivali smo da možemo da napravimo još jedan korak, ali nismo uspeli. Imali smo padove koji su nas koštali titule. Da ih nismo imali, bili bismo do samog kraja u igri. Saglasan sam da nismo celu sezonu odigrali vrhunski. Jako je teško nizati pobede, mnoge ekipe igraju dobar fudbal i svi se trude da pobede. Nekada ti sreća okrene leđa, nekada ne zaslužiš da pobediš. Koliko smo zaslužili, toliko smo i dobili u ovoj sezoni.

Iskusni vezista zadovoljan je i svojim učinkom.

– Nikada u karijeri mi se nije desilo da toliko vremena provedem van terena. Generalno sam zadovoljan onim što sam pružio dok sam igrao. Kako god da okrenem, ovo je moja najuspešnija sezona po broju datih golova. Mislim da sam dosta doprineo timu, ali naravno da sam želeo više i ubeđen sam da bih uspeo u tome da nisam imao te sitne povrede.

I za kraj, popularni Bambi poručuje da jedva čeka izazove koji slede.

– Jedva čekam! Imam ugovor na tri godine. Idem na odmor 20 dana da opustim glavu i vidimo se 9. juna.