„PARNI VALJAK” ZAKAZAO VEČITI DERBI

Ekipa Nenada Čanka savladala je Megu Bemaks i zakazala večiti derbi u polufinalu KLS-a!

Početak utakmice nikako nije obećavao za naš tim, Partizan je pravio greške, dok je Mega pogađala, pogotovo za 3 i domaći su stigli na dvocifren plus. Rezultat na kraju prve četvrtine je bio 26:20 za domaće.

U drugoj četvrtini Partizan je zaigrao nešto bolje. Na kraju četvrtine Jaramaz je promašio 3 bacanja i na odmor se otišlo neriješenim rezultatom, 46:46.

Izveden je veliki broj bacanja, posebno u trećoj četvrtini i tu se bolje snašla ekipa Nenada Čanka i otišla na +4 poslije trećeg kvartala, te je tada bilo 66:70 za crno-bele.

U četvrtoj četvrtini Partizan je rutinirao Megu. Domaći su igrali bez Bitadzea i Fundića, koji su zbog ličnih grešaka ranije završili meč, što je iskoristio Novica Veličković i odveo Partizan do polufinala. Konačan rezultat je glasio 79:93 za Partizan.

U ekipi Partizana najbolji je bio Novica Veličković sa 22 poena, Gos je dodao 21 uz 8 asistencija. Vanja Marinković je ubacio 14 poena.

Partizan: Vilijams-Gos 21 (8as.), Von 6 (3uk.), Tadić, Jovanović 2, Marinković 14, Veličković 22 (7sk., 3uk.), Pecarski, Andrić 8, Čakarević 5, Brajma, Gagić 10, Šalić 5.