MILOSAVLJEV: POSTALI SMO EKIPA KOJE SE SVI PLAŠE

Jedan od najboljih u ekipi Nenada Maksića ove sezone očekuje još jedan izuzetan večiti derbi.

– Srećan sam zbog toga što igramo plej-of srcem i što smo postali ekipa koje se svi plaše. U mnogo utakmica nismo bili favoriti, ali smo dolazili do bodova i to je čar našeg tima i stručnog štaba – možemo svakoga da iznenadimo. Očekujem vatren okršaj u derbiju. Zvezda je spremna da nam vrati za dva uzastopna poraza, igraju brz i dinamičan rukomet, ali mi ćemo dati sve od sebe da ih u tome sprečimo i dođemo do novih bodova u Šumicama.

Mladi golman ističe da dueli sa večitim rivalom kod njega izazivaju posebnu emociju.

– Bivši i sadašnji saigrači u Partizanu uvek su mi pričali da je derbi nešto drugačije i uverio sam se u to. Obično ustajem u pola 10, ali na dan kada igramo sa Zvezdom ustanem u sedam. Kad je derbi, iako je hladno, meni je mnogo, mnogo toplo. Dođem u svlačionicu i vidim žar u očima svojih saigrača, da žele pobedu više od svega. Ne mare šta će se desiti posle toga, da li će biti neki drugi derbi. U tom trenutku meč koji treba da odigraju je za njih jedan jedini za koji daju srce i celog sebe u tih 60 minuta koje provedu na terenu. Verujem i da ćemo pobediti u svim utakmicama do kraja i, ako budemo imali sreće, osvojiti titulu.

Milosavljev na kraju ove sezone prelazi u redove šampiona Evrope, skopski Vardar.

– Iskreno, nisam očekivao da ću otići posle samo jedne sezone u Partizanu, i to u redove šampiona Evrope.  Voleo bih da se oprostim uz trofej ili bar plasman u regionalnu ligu, mislim da je to sasvim skromno. Mnogo sam srećan zbog toga što me baš Vardar želi i što odlazim u taj klub, kao da sam birao. Nadam se da ću osvetlati obraz Partizanu. Najviše će mi nedostajati rukometna igrica u kojoj mi stariji, iako imam samo 22 godine, pobeđujemo mlađe skoro cele sezone. Faliće mi i veliki adrenalin koji se oseti između igrača i navijača, to je nešto posebno što sam doživeo u svojoj karijeri. Voleo bih da se jednoga dana vratim. Video sam da mnogo bivših igrača dolazi, pozdravlja nas i pruža nam podršku koja mnogo znači.