MILOSAVLJEV SE POIGRAVAO SA PROTIVNICIMA, „PARNI VALJAK” SAMLEO LIDERA!

Rukometaši Partizana savladali su lidera na tabeli, niški Železničar rezultatom 30:22 (12:11).

Oba tima su sa mnogo energije ušli u meč, gledali smo dinamičnu i izjednačenu utakmicu. Prvu ozbiljniju prednost stekao je Železničar vezavši tri gola, crno-beli odgovaraju preko raspoloženog Jokića, koji postiže tri uzastopna gola. Milenković kruniše ovaj nalet i tera primetno besnog trenera gostiju na tajm-aut, nakon kojeg Krsmančić prekida seriju Partizana – 9:9. Utisak je da domaća ekipa u nastavku nije u dovoljnoj meri materijalizovala timsku odbranu i sjajno izdanje Milosavljeva na suprotnoj strani terena, te da su crno-beli mogli na odmor da ponesu više od jednog gola prednosti – 12:11.

Početak drugog poluvremena protekao je u znaku crno-belih, Milosavljev zaključava svoj gol, dok na drugoj strani u malom vremenskom razmaku pogađaju Živković, Radovanović i Milenković, pa domaćin stiže do maksimalnih plus 4 – 15:11. Krsmančić prekida ovaj nalet, da bi zatim Milosavljev ponovo imao svoj šou – mladi golman je doslovce začarao svoju mrežu, omogućivši time saigračima da potpuno razbiju linije gostiju i steknu ogromnu prednost (21:12), koja samo pukim slučajem nije bila i veća. Nišlije tek na trenutak uspevaju da prekinu svoju agoniju, međutim, na 12 minuta do kraja nakon gola Butulije crno-beli stižu do dvocifrene prednosti – 24:14. Prednost domaćih rasla je i do 12 poena, te je nastavak utakmice odigran u donekle rasterećenijem ritmu, a konačan rezultat glasio je 30:22.

Igrač utakmice je svakako Milosavljev, koji je upisao 20 odbrana, dok su najefikasniji u našim redovima bili Jokić sa 7 i Milenković sa 6 golova.