PROMENE U PARTIZANU, BJEKOVIĆ I ĐURIĆ PREUZIMAJU KLUB?

Predstojeće leto bi, prema nekim nezvaničnim najavama, moglo da bude prilično burno kada je u pitanju naš fudbalski klub.

Kako se moglo čuti nekoliko nedelja unazad, fudbalska čaršija zasada tiho govori o promenama na čelu fudbalskog kluba. Promenama koje bi mogle da zahvate sve – osim aktuelnog predsednika Milorada Vučelića.

Učesnici ovih dešavanja bi prema istim izvorima trebalo da budu isti oni koji su pre dve godine na skupštini crno-belih predstavljali opoziciju sadašnjoj garnituri, a to su aktuelni potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i legenda kluba Nenad Bjeković, te bivši predsednik Partizana, Dragan Đurić, koji uskoro, nakon godinu dana napušta kućni pritvor.

Nezvanične, još uvek glasine, kažu da će pomenuti dvojac u svom nastojanju imati podršku predsednika košarkaškog kluba, Ostoje Mijailovića, te nekadašnjeg potpredsednika fudbalskog kluba, a sada aktuelnog ministra, Branka Ružića, pojedinih navijačkih grupa, uz većinsku podršku unutar samog sportskog društva.

Isti izvori navode da je aktuelni predsednik Milorad Vučelić suočen sa ovakvim stanjem stvari spreman na kompromis koji bi uključivao i odlazak iz Humske nekih od njegovih najbližih saradnika, poput Miloša Vazure.

Velike i hrabre najave, ali ne bi bio prvi put da se iste izjalove. Meseci pred nama pokazaće da li će pokušaj pomenute grupe nekadašnjih funkcionera uroditi plodom ili ostati nerealizovana ideja.