IGRAČI SLOŽNI – ŠANSA DELIBAŠIĆU!

Premda je crno-belima ostalo da odigraju bar još tri utakmice do kraja sezone, misli većine u klubu i oko njega okrenute su narednoj.

Kako se prethodnih dana moglo čuti i pročitati, male su šanse da Miroslav Đukić i naredne sezone bude trener Partizana, tako da se uveliko radi na pronalaženju njegovog naslednika, a lista kontaktiranih je dugačka.

Poziv iz Humske najpre su po ko zna koji put odbili Aleksandar Stanojević i Veljko Paunović. Kako trenutno stoje stvari, Matjaž Kek i Vladimir Ivić će ostati nedostupni, dok Ilija Stolica nije po volji svima u klubu. Zasada, jedina dva imena čije angažovanje podržavaju svi u klubu su Marko Nikolić i Darko Milanič, ali ni sa jednim od njih pregovori neće ići lako.

Ipak, ako se pitaju igrači, predvođeni kapitenom i budućim funkcionerom, Sašom Ilićem, u potrazi za naslednikom Miroslava Đukića ne treba ići daleko. Želja igračkog kadra je već u klubu, a u pitanju je – Andrija Delibašić! Zasada se u Humskoj može čuti da je Delibašić prihvatljivo rešenje, ali ništa konkretnije od toga. Bivši napadač crno-belih svakako je neko ko je projektovan za mesto šefa struke u budućnosti, sada ostaje da se vidi da li će to biti ranije nego što se očekivalo.