OŽEGOVIĆ: SREĆAN SAM ZBOG SVEGA

Ognjen Ožegović bio je jedan od najboljih u jučerašnjem duelu protiv Borca.

– Znali smo da je utakmica protiv Borca pred onu najbitniju utakmicu u sezoni, pred derbi, i da ćemo morati da odigramo najbolje moguće kako bismo podigli naše samopouzdanje na najveći novo jer je utakmica sezone pred nama. Drago mi je što spremni dočekujemo derbi, nema povređenih igrača, Kića se vratio, Bambi se vratio… Bilo je lepih akcija, dosta golova, nismo primili gol što je najbitnije i srećan sam zbog svega.

Ožegović je potvrdio da se nalazi u odličnoj formi, u pravo vreme, pred predstojeći duel sa večitim rivalom.

– Očekivanja se znaju, da pobedimo i da nastavimo da se borimo za titulu. Opet kažem, najbitnije je da smo svi zdravi i da svi konkurišemo za tim. Nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda.

Svoj prvenac upisao je Svetozar Marković.

– Postigao sam svoj prvenac i stvarno je super osećaj. Trebalo mi je 10-15 sekundi da shvatim da se to i dogodilo… Ovo je već mnogo pobeda u nizu i to nam mnogo znači za samopouzdanje pred najvažniju utakmicu u sezoni. Za mene je to izuzetna utakmica jer ceo život sanjam o derbiju i jedva čekam da počne.

Posle dužeg vremena na terenu se našao i Nebojša Kosović.

– Osećao sam se jako čudno, bilo mi je teško prvih pet minuta dok sam osetio atmosferu, posle mi je bilo mnogo lakše da se razigram. Mnogo sam srećan što sam se vratio, što uopšte mogu da treniram sa svojim saigračima. Fudbal je moj život. Neopisiv osećaj.