OŽEGOVIĆ: ŠEF NAS STALNO OPOMINJE DA SVE RADIMO IZ MIRNOĆE

Ognjen Ožegović nastavlja sa dobrim partijama u poslednjih nekoliko kola. Ovoga puta bio je strelac na gostovanju Bačkoj iz penala koji je sam izborio, ali je i promašio stopostotnu priliku u drugom poluvremenu, kada je prečka bila saveznik domaćih.

– Za svaku ekipu je dobro kada se golovi postignu što ranije, kako bi se protivnik otvorio i samim tim bismo dobili mogućnost da postignemo još golova. Gol u 2. minutu nam je mnogo značio kako ne bismo bili pod tenzijom u jurenju rezultata, a sa druge strane uvek obavezuje na punu koncentraciju, jer morate i da sačuvate mrežu, ali i da date još golova da biste se osigurali. Imali smo još šansi, koje nažalost nismo realizovali, preko Đerleka par minuta kasnije, pa do moje propuštene prilike. Jednostavno se desi, iz velike želje.

Prilikom starta nad napadačem crno-belih golman domaćih, Jevrić se povredio.

– Zaista mi je žao, jer takve stvari mogu da se dese svakom od nas. Fudbal nema milosti i u želji da daš najbolje svom timu nekada i ne razmišljamo koje mogu biti posledice. Videli ste i sami da smo i mi proteklih meseci imali mnogo povređenih igrača, među kojima sam bio i ja i da jednostavno profesionalni fudbal to nosi sa sobom. Ovom prilikom ga i pozdravljam u svoje ime i celokupne ekipe i želim brz oporavak.

Sledeći protivnik je Borac.

– Šef nas stalno opominje da sve radimo iz mirnoće, da ne žurimo, već da sagledavamo svaku utakmicu za sebe i fokusiramo se na onu sledeću. Nama je imperativ Borac iz Čačka, koji je, kao i svaka ekipa. uvek motivisana u Humskoj. Želimo da svi saniraju povrede, da se vrati i Tošić i da budemo zdravi za sve što dolazi potom.