NAJAVA: BAČKA – PARTIZAN

Nakon reprezentativne pauze crno-beli nastavljaju sa izazovima u domaćem prvenstvu, a sledeći protivnik je Bačka. Utakmica se igra u subotu u 15.30. časova.

S obzirom na to da su na debiju Bačke i elitnom rangu takmičenja ova dva tima remizirala bez golova na otvaranju prošle sezone u Novom Sadu, ekipa Miroslava Đukića pokušaće da zabeleži prvu pobedu na gostovanju u Bačkoj Palanci.

Jesenas u Humskoj crno-beli su bili uspešniji i slavili rezultatom 3:1.

U odnosu na ovaj duel, u timu Bačke više nema Milana Sprema i Marka Klisure, koji su se zaputili put Uzbekistana, te Filipa Bajića, koji je pojačao Napredak. Ekipu Zvezdana Miloševića pojačala su dvojica povratnika iz inostranstva, Miloš Bajić nakon epizode u Bugarskoj, te iskusni Aleksandar Tasić, koji je stigao iz Moldavije, i uz njih Slovenac Timotej Dodlek.

Što se gostujućeg sastava tiče, van stroja je i dalje Bojan Ostojić, a pod znakom pitanja Milan Mitrović. U opasnosti da preskoče duel s Borcem ukoliko požute na ovom gostovanju su Stojković, Jovanović i, ukoliko bude u konkurenciji za sastav, Mitrović.