UBEDLJIV PORAZ U SPLITU ZA KRAJ

Ekipa Stefana Ćirića ubedljivim porazom okončala je učešće u ovogodišnjem regionalnom takmičenju. Bolji od crno-belih bio je Jadran na domaćem bazenu rezultatom 18:6 (4:2, 5:1, 6:2, 3:1).

Predvođeni Marinić-Kragićem i Milardovićem Splićani u prva dva minuta utakmice vezuju tri gola. Manojlović i Radonjić prekidaju seriju domaćih, u potpunosti izbacuju Jadran iz ritma, ali raspoloženi Antić na golu spašava svoj tim potopa, da bi, na nesreću po naše momke, Milardović pogodio u samoj završnici za dva gola prednosti na kraju prvog perioda – 4:2.

Ono što našim momcima nije pošlo za rukom, jeste mnogo iskusnijem rivalu – Jadran se razgoropadio u nastavku, u potpunosti nadigrao crno-bele, koji su tek u finišu prvog poluvremena stigli do gola, i to preko Vučinića – 9:3.

U istom ritmu protekla je i treća četvrtina. Domaći nisu imali milosti prema mladom timu iz Beograda, tako da je ubedljiv poraz bio neminovan – 15:5.

Poslednja četvrtina bila je samo formalnost, što se u igri Jadrana nije osetilo, Splićani su do kraja meča i dodatno uvećali prednost.