VAKULKO: MI SMO U PARTIZANU VELIKA PORODICA

Na utakmici sa Radnikom Juri Vakulko zvanično je debitovao za crno-bele.

− To je za mene bio važan trenutak u životu, na koji sam dugo čekao i zbog kojeg sam zaista veoma srećan. Želim da se zahvalim šefu Đukiću, stručnom štabu i čitavom timu, jer bez njih, njihove podrške i igre ni ja ne bih bio uspešan. Oduševljen sam svim momcima iz ekipe, koji su me od prvog momenta fantastično prihvatili i učinili da se osećam kao jedan od njih. Neverovatno je koliko se svi slažemo kao jedan i koliko smo bili međusobna podrška kada je bilo i teških momenata kod pada igre. Mi smo u Partizana velika porodica.

Život u Beogradu ostavio je pozitivan utisak na mladog Ukrajinca.

− Veoma mi se dopada. Dosta toga sam obišao od Kalemegdana, Trga republike i čuvenog sastajališta kod konja, odnosno spomenika knezu Mihailu Obrenoviću. Dosta vremena provodim sa Lukom Cucinom, Đorđem Ivanovićem, mladim golmanom Popovićem. Svi su prema meni prijatni i izuzetno srdačni gde god da odem.

U izjavi za zvanični sajt Vakulko je izneo utiske o timu.

− Da, gledao sam dosta utakmicu i smatram da imamo jak tim. Ipak, u fudbalu je nekad potrebna sreća, a nas je znala da napusti nekad. Ali sada smo se vratili ponovo u igru, puni smo elana, dajemo golove i uz podršku navijača idemo dalje!