MITROVIĆ: JOKANOVIĆ JE U MENI PROBUDIO VOLJU

Aleksandar Mitrović ne krije oduševljenje novim klubom i saradnjom sa Slavišom Jokanovićem.

– Uživam u svakom momentu provedenom u novom klubu. Navijači, saigrači, stručni štab i trener Slaviša Jokanović su me sjajno prihvatili. Ja nisam zaboravio da radim svoj posao i to me najviše raduje. Osim svega, Slaviša Jokanović je u meni opet probudio volju i pokazao koliko poverenja ima u sve ono što radim na svakom treningu. Posle odlaska iz Njukasla sam imao neviđenu sreću da dođem u klub koji gaji pravi engleski, napadački fudbal, ali i da dođem kod trenera koji me sjajno poznaje.

Meseci bez ligaškog fudbala su iza centarfora srpske reprezentacije.

– U ovakvim situacijama tešim sebe da posle kiše mora da dođe sunce. Dva gola u dve uzastopne utakmice su ogroman motiv za mene, a to prepoznaju i svi u klubu i navijači sa kojima već imam sjajan odnos. Ispostavilo se da je ovo mnogo bolja odluka od one koju sam prvobitno doneo, kada je malo falilo da se vratim u Anderleht. Zaista je sve ovo ispalo kako treba.

Priču za „Novosti Mitrović” je zaključio komentarom na karakterističnu proslavom gola.

– Volim ponekad tako da slavim golove. Sada su me kamere „ulovile” pa je već drugi dan to glavna slika u medijima. Eto, neka ta dva pucnja budu mala posveta na dva uzastopna gola u roku od nekoliko dana.