RUKOMETAŠI RUTINSKI U POŽAREVCU

Rukometaši Partizana zabeležili su i treću pobedu u nastavku sezone. Ekipa Nenada Maksića slavila je na gostovanju u Požarevcu rezultatom 21:25 (9:13).

Nakon konfuznog početka usledila je prava kanonada gostiju, Milosavljev je bio nerešiva enigma za napad Požarevljana, što su na drugoj strani crno-beli, predvođeni Milenkovićem i Živkovićem, iskoristili da naprave seriju 5:0. Usledio je period napadačke krize gostiju, te su se Požarevljani na krilima Brojčina vratili u meč. Međutim, zahvaljujući izvanrednom Milosavljevu nijednom nisu uspeli da priđu bliže od dva gola zaostatka. Jokić i Butulija ponovo pokreću napad gostiju, koji na poluvreme nose 4 gola prednosti – 9:13.

U nastavku smo gledali uglavnom izjednačenu igru, u redovima gostiju raspucao se i Stevanović, pa su crno-beli tokom većeg dela drugog poluvremena relativno lako održavali, a u nekoliko navrata i uvećavali stečenu prednost. Rezultat na kraju glasio je 21:25.

Najefikasniji u našim redovima bio je Stevanović sa 6 golova, 5 je postigao Živković, 4 Milenković, a ponovo se istakao sjajni Milosavljev sa 16 odbrana.