PANTIĆ ZA „MONDO”: DOŠAO SAM DA POKAŽEM DA ZASLUŽUJEM OVAJ DRES

Danilo Pantić polako ali sigurno uspeva da pridobije simpatije navijača. Neslavno je napustio klub, budući da se u inostranstvu nije izborio za svoje mesto pod suncem. Povratak će, pokazalo se tokom jeseni, biti pravi potez.

– Iskreno, bilo mi je žao što se tako desilo. Ni najmanje nisam želeo da se na taj način rastanem sa klubom u kojem sam proveo osam godina. Tako se završilo i stvarno u tom trenutku nisam mogao ništa da preduzmem… Ko mi veruje – veruje mi, a ko ne – šta da mu radim.

Stari klub – novi početak.

– Došao sam da pokažem da zaslužujem crno-beli dres, dete sam Partizana i volim ovaj klub. Najviše bih voleo, koliko god je moguće, da ostanem i igram za svoj klub, jer igrati u zemlji u kojoj si rođen i za klub za koji navijaš – nema ništa lepše od toga.

Protiv Teplica imali smo prilike da vidimo Pantića na novoj poziciji, na kojoj je odigrao nekoliko utakmica u prvenstvu jesenas, a sada prvi put u tandemu sa Sašom Zdjelarom.

– Trener Đukić mi je ranije nagovestio da ću igrati zadnjeg veznog. Ta pozicija mi nije strana, igrao sam je u mlađim kategorijama. Znam Saleta (Zdjelara) iz reprezentacija i dobro smo funkcionisali za prvu utakmicu.

Nova mogućnost da unapredi neke segmente u svojoj igri.

– Voleo bih još da imam šut i prekid kao Bambi i nisko težište i promenu pravca kao Marko Janković.