Vi ste ovde
Početna > Košarka > BONDŽA SI: TIMSKA POBEDA

BONDŽA SI: TIMSKA POBEDA

Bondža Si oduševio je u meču protiv Mege. Pridošlica iz AEK-a odigrao je, može se reći, savršen meč, pogotovo u napadu, budući da je utakmicu završio sa 17 poena, bez promašaja.

– Ostvarili smo timsku pobedu, prikazali neke dobre poteze koje smo vežbali na treningu. Imao sam dobre pozicije za šut, iskoristio sam ih s mnogo samopouzdanja.

Na sve to dodao je i 9 skokova.

– Uvek se trudim da igram najbolje što mogu. Ovde sam više od dve nedelje i stvari idu nabolje. U svojoj igri radim na svemu, radim sve što mogu da popravim, pa tako i na šutu.

Jedna zanimljivost – krilo Partizana pre košarkaške karijere okušalo se i u fudbalu.

– Ja sam prvo igrao fudbal. Posle su me braća ubacila u tim da igram sa njima, pa sam ih pratio, šutirao na koš, i tako smo svi počeli da igramo košarku. Porodica prati moje utakmice, u kontaktu smo, teraju me da budem još bolji.

Si ističe da je fokus ekipe na svakoj narednoj utakmici bez obzira na to što je plasman u plej-of sada samo u domenu teorije.

– Jedino što mogu da kažem jeste da na treninzima razmišljamo samo o sledećoj utakmici. Šta god da se desi, desiće se, mi smo fokusirani na naredni susret i na to da probamo da dobijemo sve. Idemo meč po meč.

Top