PARNI VALJAK SAMLJEO TEPLICE

Crno-beli su u današnjem meču bez poteškoća pobijedili šesti tim Češke lige, iz koje ujedno dolazi naš budući protivnik u Ligi Evrope.

Đukić se odlučio za ovih startnih 11, koji su na kraju i završili utakmicu:
Stojković – Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Urošević – Zdjelar, Pantić, Tošić, Janković – Ivanović, Tavamba.

Nakon početnog ispitivanja snaga, crno-beli su pojačali agresivnost u napadu i odmah je iz toga proistekla šansa za Tavambu. Kamerunac je šutirao glavom posle odličnog centaršuta novajlije Uroševića, ali je golman Teplica odbranio. Desetak minuta kasnije, ponovo šutira Tavamba i ponovo biva neprecizan, ovoga puta posle voleja koji je otišao preko prečke. Ekipa Teplica je bila potpuno bezopasna u prvom poluvremenu, što je posljedica odlične partije četvorke u odbrani, kao i Pantića i Zdjelara.

Drugo poluvrijeme su crno-beli započeli još agresivnije, što je urodilo plodom u osmoj minuti drugog perioda. Posle još jednog odličnog centaršuta Uroševića, Đorđe Ivanović je pogodio mrežu i tako postigao svoj debitantski gol u dresu našeg tima. Nakon gola Ivanovića, Partizan je malo spustio gas i Teplice su počele sa napadima. Posebno se istakao Stojković odličnom intervencijom u svom petercu. Crno-beli su svoju odličnu partiju i pobjedu krunisali golom u 78. minuti. Posle centaršuta Bambija Tošića, Tavamba je odlično skočio i prevario golmana češke ekipe.

Konačan rezultat: Partizan – Teplice 2:0.