TRNIĆ: UPIJAM SVAKI STOJKETOV POTEZ

U trećoj utakmici na Kipru navijači Partizana imaće prilike da među stativama vide mladu nadu Jovana Trnića. Dvadesetjednogodišnji čuvar mreže zaslužio je poverenje Miroslava Đukića i priliku da radi sa starijim kolegama.

– Vežbao sam s Radišom Ilićem, uz Živka Živkovića i Kljajića. Trenutno, prezadovoljan sam trenirajući s Nemanjom Jovšićem, paradirajući uz Stojkovića i Jovičića. Dobro, nismo još, baš kao u onom video-klipu koji nam je Jovšić pokazao, iskakali za loptom iz vagona, ali – golmani moraju da budu na sve spremni. Kao mali gledao sam Stojketa na TV, sad treniram s njim i – presrećan sam! Pratim kako radi svaku vežbu i upijam.

Za mladog golmana ovo nisu prve pripreme sa Partizanom.

– Bio sam na pripremama i kod Zorana Milinkovića, u leto 2015. Između, dve godine proveo u Teleoptiku, branio Srpsku i Prvu ligu.

Trnić je u crno-belom još od kadeta.

– U Partizan sam došao u kadetima, uveliko se znalo za Pantića, Živkovića, Radonjića, Lukića, Bogosavca, Stevanovića… Osvojili smo titulu, priznajem – za mene nije bilo posla. U omladincima već druga priča, većina njih je već bila među seniorima…

Ostatak intervjua možete pročitati na: http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/59340/jovan-trnic-kad-porastem-bicu-stojke