ILIEV VEĆ OTKRIVA PLANOVE ZA LETO?

Još se ni zimski prelazni rok nije završio, a sportski direktor crno-belih već podgreva maštu navijačima za letnji.

Slučajno ili namerno, Iliev je, komentarišući ono što je urađeno tokom zime, najavio jednu od najvećih želja za leto:

– Ono što sve interesuje jeste napadač, koji je bio na čekanju u slučaju odlaska Tavambe. Jako je teško naći napadača, a ja sam ih našao četvoricu. Jedan nije mogao da dođe jer je igrao za dva kluba, ali očekujemo ga na leto. Drugi je otišao u Kinu. Tu je i treći, koji sada igra u Bundes ligi, kojeg nisam uspeo da dovedem i nagovorim. Nisam s njim imao priliku da pričam, već samo sa zastupnicima. Poslednji je čekao „minut do 12” da se proda Tavamba. Meni je žao što smo ga doveli u nezgodnu situaciju, ali neće biti ništa od te priče.

Mnogi bi rekli – očigledno je o kome se radi. U pitanju je napadač Brage na pozajmici u Kajzerisporu, Nikola Stojiljković. Nišlija je u nekoliko prelaznih rokova bio želja Partizana, a neki mediji su ga sa Humskom povezivali i ove zime, međutim, kako je Stojiljković ove sezone već igrao za dva kluba, to nije bilo moguće.

Još jedno ime koje izvori oko kluba pominju kao veliku želju, a koju samo istek ugovora sa sadašnjim klubom deli od potpisa je Miralem Sulejmani. Kako tvrde upućeni, vezista Jang Bojsa, kojem ugovor sa švajcarskim klubom ističe u junu, usmeno je pristao na povratak u Humsku. Ipak, iskustvo nalaže da u prelaznim rokovima srpskih klubova ništa nije sigurno dok se ne stavi na papir.