PRIORITET PARTIZANA PRED KRAJ PRELAZNOG ROKA U ABA – POZICIJA TRI?

Zbog zdravstvenih problema Marka Čakarevića, struka u klubu je prinuđena da posegne za novim rešenjem.

Kako nezvanično saznajemo, Kvame Von ne bi trebalo da bude poslednje pojačanje crno-belih za takmičenje u regionalnoj ligi. Rok za registraciju novih pojačanja ističe 19. januara, a u klubu iz Humske imaju nameru da reaguju na tržištu i angažuju još jednog ili dva igrača.

Odranije se zna da je želja struke još jedan igrač u reketu, a kako je u opširnom intervjuu istakao Ostoja Mijailović, centar Sakarije i prošlogodišnji MVP regionalne lige, Nikola Janković, ostaje želja za leto, što svakako ne znači da Partizan u narednm danima neće dovesti nekog drugog igrača koji bi pojačao centarsku liniju. Kao jedno od rešenja pominjao se i nekadašnji košarkaš crno-belih Ivan Marinković, što je i potvrđeno u intervjuu predsednika kluba.

Ipak, kako nezvanično saznajemo, prioritet u klubu je pojačanje na poziciji krila. Marko Čakarević je posle dužeg odsustva bio na klupi na gostovanju Igokei, ali je njegovo zdravstveno stanje takvo da se ne može sa sigurnošću reći koliko će biti u stanju da pomogne saigračima u nastavku sezone. S obzirom na to, nije nelogično što struka u klubu pokušava da pronađe rešenja na toj poziciji, pa se u krugovima bliskim klubu čak moglo čuti da je u fokusu jedan strani igrač čije je ime ostalo u tajnosti.

U proteklih nekoliko nedelja, kao jedna od opcija zanimljivih Partizanu, pomenut je i košarkaš Vršca, Đorđe Simeunović, koji po svemu sudeći, ipak spada u sekundarne opcije.