BARSELONETA PREJAKA ZA PARTIZANOV VRTIĆ

Vaterpolisti Partizana poraženi su od ekipe Barselonete u 6. kolu Lige Šampiona rezultatom 15:5 (4:2, 3:1, 5:1, 3:1).

Dobro su počeli crno-beli, realizovan je preko Filipa Jankovića igrač vise, međutim nešto kasnije iskusni Vrlić uspeva da iznudi peterac koji u gol uspeva da pretvori Perone. Nakon toga Barseloneta igra dosta zrelije, pravi seriju i odlazi na 4:1, ipak gol na desetak sekundi pre kraja 1/4 uspeva da postigne Nikola Radonjić i da ublaži rezultat.

Već prvim napadom španskog tima gde je odbrana Partizana poprilično zaspala što je iskusan protivnik znao da kazni i otišao ponovo  na +3 bilo je jasno da će ovo biti još jedno skupo ikustvo našeg tima. Golman gostiju Pineda bio je najzapaženiji akter drugog perioda, jedini gol u ovom periodu crno-beli su postigli preko Petra Tomića, a na odmor se otišlo sa prednošću Barselonete 7:3.

Iskusni Felipe Perone je odmah iskoristio prvi napad svog tima sa igračem više u drugom poluvremenu i odveo Špance na tada maksimalnih +5. Nažalost to nije bila maksimalna prednost gostiju do kraja ovog susreta, jer je prednost rasla do maksimalnih 10 razlike, razlika sa kojom je i završen ovaj susret (15:5).

2 gola za naš tim postigao je Nikola Radonjić, jednom su se u strelce upisivali Marko Janković, Petar Tomić i Filip Janković.

Narednu utakmicu ekipa Partizana odigraće u okviru regionalne lige kao domaćin sa ekipom Jadrana iz Splita.