KAKO PARTIZAN MOŽE DO MESTA KOJE VODI U PLEJ-OF?

 

Košarkaški klub Partizan meč sa Igokeom i završnicu regularnog dela ABA lige dočekuje na šestoj poziciji sa izuzetno teškim rasporedom i bez prava na “kiks”. Neki neplanirani porazi (MZT, Mornar, Olimpija I FMP) doveli su Partizan u situaciju da “strepi” za željenu poziciju. Računica je jasna, zbog lošijeg međusobnog skora sa direktnim konkurentima za poziciju koja vodi u plej-of FMP-om i Monarom iz Bara, Partizan mora da ima pobedu više od pomenutih. Ekipa Zadra ima isti odnos pobeda i poraza kao I naš šampion ali zbog trijumfa Partizana u oba ovosezonska duela naš tim nalazi se u prednosti.

Predstavljamo Vam raspored svih pretendenata na mesto koje obezbeđuje polufinale regionalne lige:

PARTIZAN: Igokea (G), Cibona (K), Crvena zvezda mts (G), Mega Bemax (K), Petrol Olimpija (G), Budućnost Voli (K), Cedevita (G).

MORNAR: Petrol Olimpija (K), Zadar (G), Budućnost Voli (K), Igokea (G), Cedevita (K), Cibona (G), MZT Skoplje (K)

FMP:  Zadar (G), Igokea (K), Cibona (G), Crvena zvezda mts (K), Mega Bemax (G), Petrol Olimpija (K), Budućnost Voli (G).

ZADAR:  FMP (K), Mornar (K), Igokea (G), Cibona (K), Crvena zvezda mts (G), Mega Bemax (K), Petrol Olimpija (G).

Čini se jako teško ali ne i neizvodljivo a ako nas je neko navikao na čuda onda je to Košarkaški klub Partizan. Navijačima ostaje da do kraja sezone ispune dvoranu i nose svoj tim do što boljeg rezultata.