PORAZ KOŠARKAŠICA U ZAGREBU

Košarkašice Partizana poražene su u prvoj utakmici druge faze regionalne lige od ekipe Trešnjevka rezultatom  76:63 (19:17, 19:18, 19:16, 19:12).

Nakon izjednačene prve deonice, domaća ekipa nešto boje ulazi u nastavak meča i odlazi na +9 (27:18) početkom 2/4. Tada na scenu stupa danas jedina raspoložena za igru u našem timu Ivanka Matić i ekipa Partizana prelazi u vođstvo. Nije taj momentum iskorišćen na pravi način, pa domaćin iz Zagreba završava prvo poluvreme mini serijom 5:0.

To je možda bio i prelomni trenutak susreta, tokom celog drugog poluvremena naša ekipa je bila prinuđena da juri rezultat, nakon 3/4 crno-bele su bile na -6 (51:57), a kada je ekipa Trešnjevke otišla prvi put na dvicefrenu razliku bilo je jasno da bodovi ostaju u Zagrebu.

Jedine dvocifrene u našem timu bile su Ivanka Matić sa 17 kao i Rada Vidović sa 12 poena. Itekako se osetilo večeras da nema Miljane Bojović,a na novim pojačanjima je da se što pre nametnu treneru Iviću.

U narednom kolu košarkašice Partizana dočakaće ekipu Beroe iz Bugarske i tu već kiks ne bi smeo da se zabeleži ukoliko se želi na završni turnir. Pre toga crno-bele će u okviru domaće lige u 13.kolu u Boru gostovati istoimenoj ekipi u subotu od 18h.