JOŠ DVOJICA NAPUSTILA HUMSKU

Crno-beli raskinuli saradnju sa Marjanovićem i Solomonom.

Pre početka prelaznog roka najavljeno je da će šampion Srbije raskinuti ugovor sa nekoliko igrača koji nisu uspeli da se izbore za minutažu u prethodnoj polusezoni. Nogu je povukao Petar Đuričković, usledili su raskidi ugovora sa Mohamedom El Monirom i Alenom Stevanovićem, te odlazak na pozajmicu Filipa Kljajića, a nakon današnjeg dana igrački kadar je skraćen za još dva imena.

Najpre je menadžer iskusnog veznjaka Saše Marjanovića, Petar Bazić, potvrdio da je nekadašnji igrač Radničkog raskinuo saradnju sa crno-belima i da vaga ponude iz inostranstva, da bi kasnije stigla informacija da je raskinuta i pozajmica mladog napadača Teofilusa Solomona.

Obojici želimo puno sreće u nastavku karijere.

Pred sportskim sektorom kluba sada sledi najbitniji period prelaznog roka koji se tiče pojačavanja tima i popunjavanja klupske kase transferima igrača projektovanih za prodaju u ovom prelaznom roku ali i rastanak sa još nekolicinom igrača na koje trener Đukić ne računa.

Javna je tajna da je do nedavno standardni levi bek Nemanja Miletić precrtan nakon katastrofalnih partija u Kijevu i Kruševcu, dok se od ranije zna da će klub pokušati da raskine saradnju sa Lazarom Ćirkovićem i Nemanjom Stevanovićem.