ĐORĐE IVANOVIĆ NA PRAGU PARTIZANA?

Nakon Slobodana Uroševića i ofanzivac Spartaka bi u narednim danima trebalo da zaduži opremu crno-belih.

U prethodnih nekoliko dana imali smo prilike da čujemo šta o potencijalnom transferu jednog od igrača koji je obeležio jesen u domaćem šampionatu imaju da kažu čelnici oba kluba te sam igrač. Jasna je želja Ivice Ilieva da se angažuje Ivanović, i sam igrač je potvrdio želju za transferom u redove šampiona, ali se pitaju i čelnici Subotičana.

Uprkos izjavi predsednika Spartaka, Dragana Simovića, koja je nagoveštavala brzu realizaciju posla, u prethodnih nekoliko dana provejavala je informacija da uprave oba kluba nisu na istim talasnim dužinama kada su uslovi pod kojima bi Ivanović prešao u redove crno-belih u pitanju. Ipak, prema poslednjim, nezvaničnim, informacijama obe strane su uspele da nađu zajednički jezik te će strelac 11 golova u jesenjoj polusezoni pojačati sastav beogradskog kluba i biti na raspolaganju Miroslavu Đukiću od početka priprema.

Ivanović ima 22 godine, iako dešnjak podjednako dobro se služi i levom nogom, pokriva obe krilne pozicije iako se najbolje snalazi u sredini iza najisturenijeg napadača, gde ga Miroslav Đukić za početak i vidi, kao alternativu Sejdubi Sumi. Takođe, dosadašnjem ofanzivcu subotičkog kluba nije strano ni igranje u samom špicu napada, pa je sigurno da će trener crno-belih u njemu dobiti izuzetno značajnog igrača za rotaciju kao opciju na više pozicija.