JOŠ JEDAN LUKOVIĆ U PARTIZANU?

Iako ostaje nejasno ko o tome odlučuje, i pored činjenice da su imena novog predsednika i trenera u magli, više izvora tvrdi da bi bez obzira na kadrovska rešenja u klubu jedno od pojačanja za narednu sezonu trebao da bude Marko Luković.

Gigant iz Humske nalazi se na prekretnici, jasno je da koncept iz prethodne dve sezone ne donosi rezultate te da su promene neophodne. Više je nego jasno da će crno-beli u novu sezonu ući sa novim predsednikom i trenerom (konačne odluke po oba pitanja očekuju se jako brzo), a činjenica koja iznenađuje je da već postoji i određeni broj igrača koji se povezuju sa dolaskom u Partizan. Ostaje pitanje ko sa tim igračima i menadžerima pregovara u ovom trenutku.

Jedno od prvih pojačanja za narednu sezonu, kako tvrdi više, dobro upućenih izvora trebao bi da bude Marko Luković, prošle sezone član Krke i jedan od najboljih pojedinaca u regionalnom takmičenju. Kako je navijačko opredeljenje porodice Luković dobro poznato, uz činjenicu da je stariji Uroš prošle sezone ostavio odličan utisak vest o dolasku mlađeg brata među crno-bele ne zvuči nelogično.