NISMO MI OD JUČE, MI SMO VEČNI!

Vremena više nema za izgovore. Partizan ne sme da čeka. Svaki trenutak je dragocen.

Pre tačno godinu dana desilo se ovo…

Tada se nije desio poraz, tada se nije desio gubitak titule, tada smo još jednom pobedili u budućim časovima istorije.

Neka Vam taj dan i taj nominalni poraz bude motiv za večerašnju pobedu.

Ove sezone ste suviše dobrog uradili da bi to sada lošim izbrisali. Ni zbog Vas, Vaših budućih imena u sećanjima na crno-bele generacije čija je glavna odlika bila otpor bezumlju i hrabrost lavova, što i jeste suština navijanja za Partizan, a ne titule. Ali najviše ne zbog grba koji nosite, taj grb nije Vaš, niti naš, taj grb branjen je najvećim legendama sporta i dostigao je današnju veličinu, taj grb traži da postanete veliki, danas, prekosutra, u finalu!

TEŽAK DRES HRABRO SRCE IŠTE!

Pustite ih da se u svom jadu zabave, ali ne dajte ni tren nade da mogu osetiti snagu, jer Partizan je suviše veliki zalogaj za tako mala stvorenja, Partizan je sila, VI STE SILA!

Apsolutno je nebitan aktuelni trenutak, kvalitet, problemi, svi znamo šta ste prošli i šta ćete proći večeras i do kraja sezone. Vi nemate pravo da pognete glavu, Vi nemate pravo da osetite slabost, PARTIZAN je to!

Bez obzira na sve teškoće, ta prilika se dobija jednom ili nijednom u životu, učinite je vrednom i budite je dostojni. Učinite da ponovo osete onaj strah i strepnju, neka ni ne pomisle da Vam mogu parirati, jer i ranjeni lav i dalje može zgaziti pudlicu.

PARTIZAN JE IME, i to ime ne osniva se ni na jednoj adresi, to je ime koji poput vetra putuje ovim svetom i odzvanja glasom njegovih vernih navijača.

Klub za koji Vi igrate, nije samo klub, utakmica koju Vi igrate, nije samo sport. Budite svesni toga svake buduće sekunde. Večeras, i narednih dana.

Igrajte košarku, igrajte ono što ste čitav život trenirali, u klubu o kom ste sanjali. Ima li veće sreće?

Budite srećni, ponosni i branite svoj klub, kao nekada Đorđević, Danilović, Paspalj, Haris Brkić, Berić, Šćepanović… svi oni zbog kojih ste ispred tv-a ili u Hali sportova gubili glas i shvatali šta znači radost i ljubav prema klubu.

Poklonite sada tu privilegiju nekim novim klincima.

Iskoristite šansu da i jednog dana neki novi pisac nekih novih najava navede Vaša imena radosnog srca i lepih sećanja o momcima koji se nisu predali kada su padali, koji su slavili jer nisu odustali.

I legendu s kojom delite parket učinite srećnim, ta vatra u očima, taj karakter šampiona, taj osećaj prema svetom dresu, neka večeras u svakom od Vas vidi sebe i bude ponosan. Zar nije zaslužio?

Za Novicu, za miran san, NEKA MELJE PARTIZAN!!!