ILIEV ZA NOVOSTI: ŽELIMO MOĆAN PARTIZAN

Sportski direktor crno-belih osvrnuo se na trenutni sastav tima i prokomentarisao dešavanja koja su u toku.

Za Ivicu Ilieva odmora nema. Direktor Partizana u razgovoru za Večernje novosti osvrnuo se na svoje euforične najave prošlog leta, koje su, kako se ispostavilo imale pokriće.

– Bio sam tada u euforiji i nisam se ni jednog trenutka ugrizao za jezik. Znao sam kakvog sam igrača angažovao, ali sam znao da živim u Srbiji u kojoj narod uglavnom sa podsmehom gleda na ljude koji rade svoj posao. Još kada im kažete da imamo igrača koji će da pravi razliku, onda krenu da vam se rugaju. Na kraju je lista strelaca i Leonardov angažman zvučao mnogo bolje od “bombe” koju sam davno najavio, a njegove igre su bile najbolji dokaz mojih tvrdnji.

Za razliku od prošlog leta ovoga puta o potencijalnim pojačanjima govorio je u mirnijem tonu:

– Imam nekoliko igrača u svojoj beležnici. Imena, vrlo dobro znate, ne otkrivam, ali u klubu svi radimo na tome da angažujemo igrača koji će biti po meri našeg novog trenera, po meri Partizana i po ukusu naših navijača. Mogu samo da najavim da nećemo ni ovog puta da razočaramo.

Što se tiče sadašnjeg sastava, prvenstveno Brazilaca Leonardo stiže na pripreme sa zakašnjenjem, dok Everton nije ni napuštao Beograd.

– Kasno je otišao kući i prema ranijem dogovoru priključiće nam se najkasnije sedam dana posle početka priprema. Ispoštovali smo njegovu želju i prethodni dogovor. Njegov zemljak Everton nije ni odlazio iz Beograda. Sve vreme je ovde i biće na prozivci.

Nova lica na pripremama, prema rečima sportskog direktora biće i kadeti, Jovan Kokir i Svetozar Marković.

Foto: MIROSLAV TODOROVIĆ