VUJOŠEVIĆ: PARTIZAN IGRA SVOJU ULOGU

Legendarni strateg podseća na činjenicu da se dešava upravo ono na šta je upozoravao dok je bio trener velikana iz Humske.

Nekadašnji trener crno-belih ponovio je ono što smo često mogli da čujemo dok je bio trener Partizana, nezadovoljstvo odnosom vlasti nije izgubilo na intenzitetu, a stiče se utisak da je nezadovoljstvo ljudima u klubu još veće.

“Todorić zna da Partizanu sledi prestrojavanje i zna da će klub dobiti osnovna, minimalna sredstva. Započinjući tu priču, on želi da bude zaslužan za njihovo dobijanje i da, kao takav, u novim promenama ponovo preživi”, rekao je Vujošević.

“Sada Partizan funkcioniše onako kako mnogima odgovara, a klub će biti podržan u toj meri da i narednih sezona ostane u istoj ulozi – ništa više od toga”.

Vujošević podseća da je njegova smena opravdana time da će to doneti mirno funkcionisanje klubu.

“Odrađene su promene skoro svih ljudi iz uprave i stručnog štaba i rečeno je da će to doneti klubu mirno funkcionisanje. Ja znam da meni kasne sa plaćanjem skoro godinu dana, iako je dug reprogramiran i podeljen u rate. Ako ne budem imao druge alternative, biću prinuđen da po završetku sezone tužim klub”.

Potom se aktuelni selektor naših suseda osvrnuo detaljnije i na vladajuće strukture.

“Zvezdine navijače je primirio dobrim privatnim poslovima koje su dobili, a Partizanove vođe pokušava da kontroliše ponekom titulom. Time njegova negativnost nije smanjena, nego multiplikovana, jer on sad bukvalno odlučuje ko će koje godine da osvoji titulu, računajući šta mu više odgovara”, optužio je Duško Vujošević novoizabranog predsednika Srbije.

Popularni Dule na kraju dodaje da će se sada posvetiti ulozi selektora a da njegov naredni klub sigurno neće biti iz Srbije zbog dobro poznatih razloga.

“Za mene u Srbiji nema mesta, zato što sam proglašen za nekoga ko se meša u politiku, a samo sam se borio da se politika u toj meri ne meša u moj život”.