ŠKULETIĆ I LAZOVIĆ PONOVO U TANDEMU, VRAĆA SE I PANTIĆ?

Na čelu liste potencijalnih pojačanja u ofanzivi trenutno su povratnici, a deo struke želi novog stranca ukoliko ode Leonardo.

Marko Nikolić je više puta isticao da se tim za letnje kvalifikacije pravi na zimu ali i da je svestan realnosti u srpskom fudbalu. Iz izjave Ivice Ilieva Večenjim novostima da se naslutiti da odlazak najboljih fudbalera crno-belih nije nerealan, ali sportski direktor Partizana uverava da će šampion Srbije i na leto imati jak sastav, čak i ukoliko se dese ti odlasci, te da se na potencijalnim zamenama uveliko radi.

Kao što smo nedavno pomenuli jedna od prvih opcija koja je pomenuta u skorije vreme je potencijalni novi povratak Danka Lazovića, koji je bio želja Ilieva nekoliko prelaznih rokova unazad ali ne i Ivana Tomića. Sada, kada je tu Marko Nikolić koji ima sjajan odnos sa iskusnim napadačem šanse za četvrti mandat Lazovića u Humskoj poprilično rastu, pogotovo ukoliko njegov sadašnji tim ne bude uspeo da se domogne šampionske titule u Mađarskoj.

I drugi član ubojitog tandema iz prvog mandata Nikolića u Partizanu je, sudeći prema informacijama sa više strana, blizu povratka, ukoliko tim napusti najbolji strelac ekipe Uroš Đurđević. Petar Škuletić nije opravdao očekivanja u Moskvi, nedavno je izjavio da ne bi imao ništa protiv povratka u Humsku pa ostaje da sačekamo rasplet situacije oko Đurđevića, a zatim i statusa Škuletića u ekipi Lokomotive.

Treći povratnik koji se u ovom trenutku dovodi u vezu sa bivšim klubom je i Danilo Pantić, momak koji je na neslavan način napustio Humsku, ali uzimajući u obzir obnovljene odnose uprave crno-belih i Faljija Ramadanija ova saradnja ne zvuči nelogično.

Na kraju, treba pomenuti da je deo sportskog sektora u klubu mišljenja da je ekipi potreban jedan stranac Leonardovog kalibra, ukoliko Brazilac napusti klub u ovom prelaznom toku.