MARAŠ OTPAO, KO MENJA BLEKIJA?

Kako trenutno stoje stvari potencijalni dolazak kapitena Rada je otpao zbog negodovanja pojedinaca u klubu, struka se okreće iskusnijim igračima.

Sportski sektor crno-belih uveliko radi na pojačanjima. Suočeni sa odlaskom Nikole Milenkovića u Fiorentinu, čelnici Partizana mesecima unazad tragaju za adekvatnom zamenom.

Iako je prva želja trenera Nikolića bio Nikola Maraš, kako trenutno stvari stoje od tog dolaska neće biti ništa, što je posledica dešavanja na Banjici i ponašanja kapitena Građevinara na toj utakmici.

Prvo ime koje je procurelo u javnost je Marko Jovanović koji bi, prema poslednjim informacijama mogao po treći put da obuče dres Partizana. Iskusni štoper je nakon odluke Ivana Tomića napustio klub prošlog leta, i potpisao kratkoročni ugovor sa sadašnjim timom, a nema sumnje da bi još jedan napad na Ligu šampiona bio pravi izazov za momka koji je bio deo tima koji je pod vođstvom Aleksandra Stanojevića izborio plasman u isto takmičenje pre 7 godina.

Još jedna od opcija koje se pominju je i Nemanja Tubić. Tubić je u nekoliko navrata bio na pragu dolaska u klub za koji navija, a poznato je da ga trener Nikolić izuzetno ceni.

Ime koje se stidljivo pominje ovih dana je i Nemanja Milunović, trenutno član beloruskog šampiona BATE Borisova. Milunović je ove sezone odigrao samo jedan meč za svoju ekipu, a prema informacijama izvora bliskih samom igraču ne bi imao ništa protiv da zaduži dres kluba iz Humske ukoliko čelnici Partizana pronađu način da ga dovedu (ugovor mu ističe decembra naredne godine).

Kao još jedna opcija pominje se igrač sa istoka Evrope, koji je želja dela struke, ali je u ovom momentu ipak realnije da rešenje bude neko od domaćih igrača.