OCENE: ODLIČAN, PET!

Fudbaleri Partizana na najbolji mogući način overili su titulu i ubedljivom pobedom nad ekipom iz Lučana i potvrdili ko je šampion na terenu.

Ocene:

Nemanja Stevanović (6): Skoro bez ikakvog posla juče.

Miroslav Vulićević (7.5): Kompletan bek, od povratka Nikolića doživljava drugu mladost, sjajnu partiju potvrdio novom asistencijom.

Nikola Milenković (7): Sem blage dekoncentracije na početku drugog poluvremena obavio odličan posao, napadači Mladosti nisu imali šta da traže u duelu sa njim i Ostojićem.

Bojan Ostojić (7.5): Pleni sigurnošću, iskoristićemo priliku da pozdravimo današnje vesti o novom ugovoru za komandanta odbrane.

Nemanja Miletić (7): Zrela partija u odbrani, morao je bolje u napadu.

Marko Jevtović (7.5): Juče je podsetio na svog starijeg kolegu i prethodnika na toj poziciji, Radosava Petrovića. Zaslužio je ovaj momak da na zatvaranju prvenstva postigne lep pogodak.

Nebojša Kosović (6.5): Nije bio juče u prvom planu tokom većeg dela utakmice, ali je uspeo da se upiše u listu strelaca.

Marko Janković (7.5): Prelepa asistencija, gol, zaokružio je dobru polusezonu, a na nivou sezone trenutno deli prvo mesto sa Vulićevićem i Leonardom po broju asistencija.

Nemanja Mihajlović (6): Možda je bilo pametnije juče ostaviti Necu do kraja da se u momentima razbijene odbrane gostiju razigra, povrati samopouzdanje, očekujemo mnogo od njega naredne sezone.

Leonardo (8): Dva gola i asistencija, majstor nije mogao na bolji način da zaokruži fenomenalnu sezonu.

Uroš Đurđević (6.5): Nije mu se dalo da prvenstvo zatvori novim pogotkom, ali je i asistencija bila dovoljna, pogodak će doći u finalu kupa.

Marko Nikolić (8): Ova titula, a nadamo se i dupla kruna, su neki vid kosmičke pravde i moralne satisfakcije za ovog momka i njegov stručni štab. I kada drugi nisu verovali, naša ekipa je strpljivo radila, gradila timski duh i stil igre, a na kraju je i nagrađena apsolutno zasluženom titulom. Bravo Marko, bravo momci!

Foto: MIROSLAV TODOROVIĆ