SLOVENAČKI GOLMAN U FOKUSU PARTIZANA

Kako se kraj sezone bliži, svi u taboru crno-belih koncentrisani su na borbu za duplu krunu, ali se i pripreme za predstojeći prelazni rok ne zapostavljaju, a jedna od opcija na golu je igrač iz okruženja.

Kako je trener Nikolić često isticao, želja struke je da se osnova tima za leto pravi u zimskom prelaznom roku ali, ruku na srce, svi veoma dobro znamo kako stvari u srpskom fudbalu funkcionišu, pa je sportski sektor spreman za svaki razvoj situacije.

Među grupom igrača koji imaju dozvolu za odlazak u slučaju adekvatne inostrane ponude je i startni čuvar mreže iz ove sezone, Filip Kljajić, pa se uveliko razmatraju potencijalne zamene ukoliko do toga dođe, a prvi favorit dela struke je Vid Belec, Slovenac u redovima Karpija.

Belec je dete Maribora, da bi sa 17 godina prešao u redove slavnog Intera sa kojim je i potpisao prvi profesionalni ugovor, ali za tim iz Milana nikada nije i debitovao. Usledile su pozajmice Krotoneu, Olhanenseu, Konjasporu, a zadnje dve godine je član Karpija sa kojim ima ugovor do leta 2018., ali i izlaznu klauzulu која је vezana za plasman na kraju sezone koju bi crno-beli probali da iskoriste ukoliko bi se odlučili za ovu opciju, pored nekoliko drugih.