NEK ZAIGRA SRCE ŠAMPIONA!

Došlo je vreme za pobedu. Dan za Vas, dan dela pobedničke istorije Fudbalskog kluba Partizan.

Partizan, ali i čitava pristojna sportska javnost i svaki ugnjetavan, normalan i moralan čovek danas će dobiti svoju pobedu uz Vas. Junaci naši, put do slave išao je kroz pakao, ali tu je, samo na korak od Vas, rajski vrt radosti i blaženstva, osećaja koji ste zaslužili više nego bilo ko drugi.

Igrali ste kao šampioni čitavu sezonu, ponašali se kao šampioni, borili se kao šampioni. Vi ste istinski šampioni! Nikada u to nemojte posumnjati, i šta god danas bude u Vama kuca srce nepokornih šampiona i ponosa Partizana.

Ovaj dan posvetite sebi i neka svako od Vas pomisli na sve što je dosad uradio, sve kroz šta je prošao i svi ćete znati da ova titula pripada Vama.

Ove sezone učinili ste nas srećnim, probudili energiju avangardnog duha i bunta protiv primitivizma.

Učinili ste mnogo, bili ste sjajni i postali slavna generacija i pre bilo kog trofeja.

Naš najveći uspeh i naša najveća titula ste VI, momci koji će, daće Bog, i u budućnosti dostojno braniti čast velikog kluba.

Zato danas igrate za titulu, nagradu za sve nas, ali pre svega svakog od VAS, ali i svaku časnu i poštenu ljudsku dušu, jer za ovih 10 meseci postali ste simbol borbe protiv nepravde, nemorala i nekultura društva.

Igrate i dokazujete se još jednom u sezoni, u čast i zahvalnost Vašem treneru, čoveku koji je primao udarce za Vas i štitio od silnih zala koje su se nadvile nad jednim klubom, čoveku koji je verovao u Vas čak ni kad Vi niste sami u sebe, čoveku koji je nikada nije odustao od Vas i načinio Vas šampionima, bio je uz Vas i u žuči i u medu.

Igrajte sa još većim žarom i ponosom što je baš on Vaš trener. Učinite Šefa ponosnim!

Za ovaj dan se živi, o njemu će se pričati. Ne dozvolite da drugi pričaju Vašu priču, ispričajte je sami, neka svaka reč bude na svom mestu, neka to bude delo sa srećnim krajem.

Poezija koju ste pisali majstorijama Lea i Đuke, borbenošću Evija, Vuleta, Jevte, Ostoje, Blekija, Radina, pasovima Kapitena, Kiće, Jankeca i svih hrabrih momaka koji su obukli crno-beli dres u vremenu kada njegovim nošenjem gubite sve drugo, ali ono što nisu shvatili je da je taj dres vredniji od svega drugog. Duh koji je oplemenio stručni štab na čelu sa Markom, to je pesma koja će svoju slavu širiti godinama unapred.

Još jednom smo dokazali da je Partizan živ, posle toliko prepreka i muka, opet smo tu, zajedno, pevamo i branimo našu svetinju, božanstveni deo naših života.

I što više aždaja direktno iz Ada dolazi do našeg praga, naš strah je sve manji, jer već smo sve videli i proživeli, i jer nas više ništa od njih ne može iznenaditi. Što nas više gase, naša baklja gori jačim sjajem!

Danas nema povlačenja, danas nema opuštanja! Danas sve nestaje oko nas, ostajemo samo mi i otkucaji naših srca, ostaje harmonija hiljada Grobara, i ne, nećemo im dati! Nećemo im dati da nas spuste na njihov nivo, nećemo nasesti na šibicarske trikove i prepustiti im domaći teren.

Mi smo danas visoko, visoko iznad njih! Tamo gde smo uvek i bili, tamo gde Mance, Borota, Galić, Vasović, Bobek, Valok, Čava izlaze na teren i ljube grb s osmehom i dignutom rukom ka južnoj tribini. Danas, mi smo već u istoriji! Prošloj, sadašnjoj i budućoj.

Prošlu nosimo u srcu, da nas nadahnjuje da stvaramo sadašnju i pišemo buduću.

I danas zato ne igrate samo VI, heroji naši, danas u Vašim srcima nosite ove legende, sve one koji odozgo ili tik pored Vas, na terenu ili pored njega daju note Vašoj šampionskoj pesmi.

Izađite i volite Partizan, izađite i radujte se tituli, ljubav u duši i vatra u srcu i obojićete ne jedan trofej, već čitav svet u crno-belo!

˝Smisao života nije da živimo večno, već da napravimo nešto što će živeti večno.˝

https://scontent.fbeg4-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/18449556_1046510955480834_9029388323805052052_o.jpg?oh=fb6653304e6b1ce84046324d087fbe97&oe=59BF865E

Danas zajedno volimo Partizan. Uvek je baš kao prvi put, pri svakom izlasku na teren, zaljubljeni smo u njega. Danas je vreme da otkrijemo šta je prava ljubav!

Neka se pamti priča o neustrašivim ljudima koji su došli tiho i ušli u legendu!

NEK BAKLJE GORE, ZASTAVE NEK SE VIJORE!

SVI U NIŠ, TITULA JE NAŠA!!!