OCENE: TANDEM REŠETA I NE STAJE, JEVTOVIĆ NA VISINI ZADATKA, EL MONIR INTERESANTAN IGRAČ

Crno-beli ne mogu bez preokreta! Na, što rezultati iz prethodnih sezona pokazuju, izuzetno teškom gostovanju ponovili su izdanje iz prethodna dva meča, gde su protivniku dozvolili da povede da bi zatim pokazali karakter i strpljenje koji bi ih doveli do pobede.

Ocene:

Filip Kljajić (6): Pitanje je koliko je bolje mogao da reaguje kod gola, van toga korektna partija.

Milan Radin (6): Borbena partija, nadomestio izostanak Vulićevića.

Nikola Milenković (6): Korektna partija, uopšteno gledano, sem pogotka na početku utakmice ekipi Novog Pazara nije dozvoljeno da opasnije ugrozi gol Kljajića.

Bojan Ostojić (6): Njegova šestica je grupna kao i celokupnoj odbrani protiv protivnika onakvog kvaliteta.

Mohamed El Monir (6): Jako interesantan igrač, mogao bi da bude novi ozbiljan pogodak Marka Nikolića kad bude dobio šansu u kontinuitetu.

Marko Jevtović (7): Kod Nikolića postao jedan od najstabilnijih igrača. Sjajno obavio posao u defanzivi, dobru partiju krunisao golom.

Everton Luiz (6): Solidna partija, dobra odluka trenera da ga izvede u momentima kada treba igrati sa više rizika zbog opasnosti od suspenzije.

Marko Janković (6.5): Nije ga bilo u igri onoliko koliko smo navikli u poslednje vreme, ali je u bitnom trenutku podelio pravovremenu asistenciju.

Leonardo (7.5): Kad neko namesti jedan, postigne drugi, a učestvuje u akciji kod trećeg gola možemo samo reći bravo Leo! Posebno raduje novi sjajan pas iza leđa odbrane koji demonstrira u poslednje vreme.

Saša Ilić (6.5): Jeste dosta grešio u prvom poluvremenu ali je doneo neophodnu stabilnost ekipi kako je vreme odmicalo.

Uroš Đurđević (7): Kao po pravilu, uz Leonarda najaktivniji ofanzivac, nastavio sa sjajnom serijom golova.

Leandre Tavamba, od 46. minuta (6.5): Sa Tavambom u postavci živnula je i navala crno-belih a korpulenti Kamerunac uspeo je da zabeleži i asistenciju.

Petar Đuričković, od 74. minuta (6): Korektno odradio svoje minute.

Nebojša Kosović, od 81. minuta (6): Doneo svežinu ekipi u finišu.

Marko Nikolić (6.5): Sigurno da zabrinjava činjenica da ekipa treću utakmicu zaredom dozvoljava sebi da juri rezultat ali raduje psihička stabilnost koja omogućava timu da strpljivo preokreće tok utakmice.

Foto: MIROSLAV TODOROVIĆ