GAGI MILOSAVLJEVIĆ: DOBRO PAMTIM SVE

U razgovoru za Mozzartsport nekadašnji kapiten Partizana prokomentarisao je dosadašnji tok sezone crno-belih.

Milosavljević se najpre podsetio duela sa Cedevitom od pre nekoliko sezona kada je upravo njegovim pogotkom ekipa Duška Vujoševića uspela da u Zagrebu ostvari bitnu pobedu.

“Kad se samo setim te utakmice sa Cedevitom u Zagrebu. Isto nam je bila važna, odnosno odlučujuća za plej-of. Sećam se, tad baš nije bio moj dan, nisam dao nijedan koš, sve do našeg poslednjeg napada na utakmici. Bila je to značajna pobeda, posle smo osvojili Jadransku ligu. Nadam se da će Partizan u nedelju opet da trijumfuje“.

Ljubimac Partizanove publike ocenio je da je, kad se sve uzme u obzir, zadovoljan dosadašnjim delom sezone njegovog bivšeg kluba te poželeo izabranicima Aleksandra Džikića sreću u finišu iste.

“Kad god stignem odgledam mečeve Partizana, a ako ne uspem, onda ispratim kroz vesti. Zaista je neverovatno koliko su imali problema sa trovanjem igrača i trenera, pa povredama… Ali, sve u svemu, za sada Partizan ima dobru sezonu, 1:1 protiv Cedevite u polufinalu. I dobru šansu u Zagrebu da uđe u finale koje svi priželjkujemo. U svakom slučaju, nadam se da će Partizan do kraja imati uspešnu sezonu i stati na noge u potpunosti.“