OCENE: ĐURĐEVIĆ NASTAVLJA U SJAJNOM RITMU, LEONARDO NAJAVIO IZLAZAK IZ KRIZE

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da ponove sjajno izdanje iz duela protiv Metalca, ali je i jučerašnja igra bila dovoljna da se na izuzetno lošem terenu, na, u poslednje vreme, neugodnom gostovanju u Lučanima zabeleži rutinska pobeda.

Ocene:

Filip Kljajić (7): Dobro kontrolisao svoj šesnaesterac, jedan od lepših poteza utakmice je njegova sjajna odbrana u prvom poluvremenu.

Miroslav Vulićević (6.5): Korektna utakmica, posebno je bitno istaći defanzivne reakcije zamenika kapitena u momentima kada je Mladost donekle uspela da nametne svoj ritam.

Nikola Milenković (6): Možda za nijansu slabija partija od onih na kakve nas je navikao, ali solidno izdanje. Za pohvalu je što unapređuje iz utakmice u utakmicu i svoju igru u protivničkom šesnaestercu.

Bojan Ostojić (7): I u Lučanima je iskusni štoper bio kičma odbrane.

Nemanja Miletić (6): Sem jedna očajne reakcije na početku drugog poluvremena korektan meč.

Marko Jevtović (6.5): Nije ga bilo u kreaciji, ali je u defanzivi odradio veliki deo rudarskog posla.

Everton Luiz (6.5): Kao i uvek, Brazilac odrađuje svoj deo posla na sredini na pravi način.

Marko Janković (6): Ne baš blistava partija, ali je mladi vezista ipak u pojedinim momentima nagovestio da bi partija protiv Metalca mogla da bude prekretnica za njega.

Leonardo (7): Postigao jedan, a nakon njegovog udarca pao i drugi gol, nadamo se da su slabije partije za starta prolećne polusezone prošlost.

Uroš Đurđević (7.5): Asistencija i gol za pobedu, nema tu mnogo priče. Igrač utakmice.

Leandre Tavamba (6): Imponuju njegova želja i borbenost, iako su juče neki drugi igrači bili u prvom planu.

Marko Nikolić (6.5): U onakvim uslovima za igru bezobrano bi bilo tražiti lepršavu igru. Ekipa je od početka do kraja kontrolisala meč i ispostaviće se zabeležila rutinsku pobedu, dovoljno za pohvale treneru.

Foto: MIROSLAV TODOROVIĆ