JANKOVIĆ ZA ZVANIČNI SAJT: DAĆU GOL KAD ODE ĐUKA

Jedan od najboljih pojedinaca u duelu protiv Metalca, Marko Janković, osvrnuo se i izjavi za zvanični sajt na svoj i timski učinak u dosadašnjem delu sezone.

– Dobro smo radili na pripremama i sada to polako sve nadolazi. Ujedno se i ja osećam dobro zbog svega, ali i igrački…Drago mi je da  nastavljamo fantastičnu rezultatsku seriju i da kao tim  igramo dobro. Poznato je da dobra timska igra uvek istakne par pojedinaca. Zaista dajem sve od sebe i nastaviću tako.

Krilni vezista je istakao da pogodak koji je Tavamba postigao u prošlom kolu nije plod slučajnosti već rada na treninzima.

– Prekid je važan segment naše igre, posebno kada je Tavambs na terenu. Radimo dosta na tome, a i ja sam počeo da ostajem posle treninga da pokušam da gađam zonu koja se od mene traži.

Kada je u pitanju lični učinak, Janković je istakao da je zadovoljan dosadašnjim tokom sezone, ali da od sebe očekuje bolji učinak u nastavku kada su golovi i asistencije u pitanju.

– Ja sam zadovoljan startom sezone, a jedino što meni nedostaje je još više asistencija i golova. Asistencija će biti još dosta,a gol ću dati kad ode Đuka (prim .aut Uroš Đurđević), jer kad uđem u 16 metara ne služim ničemu, sve je njegovo.

Foto: MIROSLAV TODOROVIĆ